VIDEO Un şofer de 80 de ani, filmat în timp ce conduce beat şi face accident în Pasul Gutâi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Momentul in care maşina a lovit parapetul, surprins în imagini    Foto: captură video
Momentul in care maşina a lovit parapetul, surprins în imagini    Foto: captură video

Un şofer în vârstă de aproape 80 de ani, aflat sub influenţa acoolului, a fost filmat vineri seara, în Pasul Gutâi, conducând în zig-zag. Un pasager aflat într-o maşină care circula în spatele acestuia a surprins şi momentul accidentului.

Imaginile suprinse au fost făcute publice pe reţelele de socializare şi arată cum maşina din faţă, condusă de bărbatul din Baia Mare, mergea în zig-zag, trecând pe contrasens uneori şi alteori circulând pe partea dreaptă, aproape ieşind de pe carosabil. La un moment dat, chiar circulând cu viteză, maşina a lovit parapetul din dreapta.

Pasagerul din maşina din spate, care a înregistrat cu un telefon mobil întreaga scenă, a sunat la 112 şi a anunţat accidentul.

Dacă la început nu a fost clar dacă bărbatului i s-a făcut rău sau era doar băut, poliţiştii sosiţi la faţa locului au făcut lumină în acest caz. „Nicio persoană nu a fost rănită în urma accidentului care s-a produs vineri seara în Pasu Gutâi. În urma cercetărilor, poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat că bărbatul avea o alcoolemie de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea probelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei”, a spus Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş.   

De asemenea, băimăreanul este cercetat penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Mai puteţi citi:

Român condamnat pentru jaf armat în Spania, prins de poliţiştii de frontieră la Petea

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite