UPDATE Profesor universitar, ucis în propria casă de la marginea oraşului. „Decesul a survenit în urma unor acte de o violenţă extremă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liviu Gavrilescu, profesor la Universitatea de Nord din Baia Mare, fost consilier al prefectului judeţului şi consilier IT la Prefectura Maramureş, a fost ucis în dimineaţa zilei de marţi, 10 iulie, în casa personală situată într-un cartier de la marginea oraşului.

UPDATE 14.00: Anchetatorii confirmă faptul că profesorul a fost ucis. “Infracţiunea de omor se confirmă. Decesul a survenit în urma unor acte de violenţă extremă”, a declarat Bogdan Gabor, prim-procuror adjunct din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş. Deocamdată, însă, anchetatorii n-au spus nimic oficial despre autorul omorului. Surse neoficiale arată că acesta ar putea fi chiar fiul lui, în vârstă de 37 de ani, care ar fi de negăsit la această oră.

Ştire iniţală: 

Surse neoficiale au arătat iniţial că profesorul Gavrilescu a fost ucis în dimineaţa zilei de marţi, 10 iulie, în urma unui scandal domestic petrecut în casa cadrului didactic din cartierul Valea Roşie, situat la periferia oraşului Baia Mare, unde trăia împreună cu soţia şi unul dintre fii. „A fost sesizată poliţia în această dimineaţă cu privire la decesul unei persoane. S-a costituit o echipă complexă de cercetare şi se desfăşoară veificări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc fapta. Cercetările se desfăşoară sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş”, a declarat pentru axanews.ro Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Maramureş. Persoana decedată a fost transportată la spital pentru efectuarea necropsiei.

Procurorii şi criminaliştii se află acum la faţa locului pentru cercetări. „Am fost sesizaţi cu privire la infracţiunea de omor. Colegul nostru se află acum la faţa locului împreună cu o echipă de criminalişti de la IPJ Maramureş”, a declarat pentru axanews.ro, Bogdan Gabor, prim-procuror adjunct din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş.

Liviu Gavrilescu avea 66 de ani şi era conferenţiar universitar, doctor în ştiinţe economice. El preda la Centrul Universitar Nord din Baia Mare.

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite