Ştefan Hruşcă, Cristian Pomohaci şi alţi artişti vor colinda la Iarna Băimăreană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stefan Hrusca va concerta in 8 la decembrie la mall   Foto: Adevărul
Stefan Hrusca va concerta in 8 la decembrie la mall   Foto: Adevărul

Iarna Băimăreană debutează mâine, 5 decembrie. De la ora 16.00, în Centrul Vechi va avea loc un Concert de colinde tradiţionale şi cântece de iarnă. De asemenea, o serie de artişti vor interpreta colinde şi cântece de iarnă în aceste zile.

Mâine vor urca pe scenă Cristian Pomohaci, Grupul Iza, grupuri de copii de la Palatul Copiilor din Baia Mare, Ansamblul Cosăul din Sârbi - Budeşti, Ansamblul Coconii Călineştiului, Grupul de colindători al Şcolii Populare de Arte Liviu Borlan şi Grupul Vocal Ascor din Baia Mare. În deschidere va cânta Fanfara Municipală. Tot în 5 decembrie, de la ora 19.00, în Centrul Vechi, se vor aprinde luminile bradului şi va fi inaugurat iluminatul ornamental de sărbători. 

Vineri, 18 decembrie de la ora 18.00 în Centrul Vechi are loc un concert de colinde susţinut de Ştefan Hruşcă. În deschidere va cânta Grupul de copii Am fost ş-om fi din Ieud.

Sâmbătă, 19 decembrie de la ora 19.00, la Biserica romano - catolică Sfânta Treime din Baia Mare are loc un concert extraordinar de Crăciun susţinut Opera Group Project şi soliştii: soprana Diana Ţugui, baritonul Florin Estefan şi dirijorul Vlad Agachi.

Joi, 31 decembrie, de la ora 24.00 în Centrul Vechi, băimărenii sunt aşteptaţi să treacă împreună în Noul An, să ciocnească un pahar de şampanie şi să urmărească spectacolul de artificii.

 Vineri, 1 ianuarie 2016, de la ora 17.00, la Catedrala greco - catolică Sfânta Cruce din Baia Mare, situată în parcul de la RFN, are loc Concertul de Anul Nou susţinut de Orchestra Sinfonia şi de soliştii: sopranele Irina Baianţ şi Tina Munteanu, tenorul Liviu Indricău, baritonul Iordache Basalic şi dirijorul Florin Totan.

Fanfara Municipală va susţine concerte de colinde sâmbătă, 12 decembrie 2015 de la ora 18.00 în Piaţa Revoluţiei; duminică, 13 decembrie 2015 de la ora 18.00 în Centrul Vechi; sâmbătă, 19 demcebrie 2015 de la ora 18.00 în Centrul Vechi şi duminică, 20 decembrie 2015 de la ora 18.00 în Piaţa Revoluţiei.

 Evenimentele sunt organizate de Municipiul Baia Mare cu sprijinul sponsorilor şi partenerilor.

Mai puteţi citi:

O săptămână de manifestări sub genericul „Crăciun în Maramureş”

Baia MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite