Primele măsuri după bătaia cruntă de la un hotel de lux din Baia Mare, în noaptea de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bătaia a avut loc pe fondul consumului de alcool FOTO baiamare24.ro
Bătaia a avut loc pe fondul consumului de alcool FOTO baiamare24.ro

Trei oameni au ajuns la spital, doi dintre ei în stare gravă, în urma unei bătăi generalizate care a izbucnit la sfârşitul petrecerii de Revelion la un hotel din Baia Mare.

Zeci de poliţişti au fost nevoiţi să intervină în prima zi a anului, la Baia Mare, pentru a calma spiritele, în timp ce trei ambulanţe şi un echipaj SMURD s-au ocupat de cei răniţi în urma scandalului. Între timp, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi încăierare şi au demarat de urgenţă activităţile specifice pentru identificarea tuturor persoanelor implicate şi luarea măsurilor legale.

„Activităţile de cercetare şi documentare efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Baia Mare au dus la identificarea a şapte bărbaţi, cu vârste cuprinse între 24 şi 52 de ani, implicaţi în altercaţie. Doi dintre aceştia au depus plângere sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Datorită leziunilor suferite, unul dintre ei, în vârstă de 37 de ani, a rămas internat la spital pentru investigaţii medicale. În baza probatoriului administrat de poliţişti, faţă de ceilalţi şase bărbaţi a fost dispusă ieri măsura reţinerii pentru 24 de ore. De asemenea, poliţiştii continuă verificările pentru a stabili dacă administratorul societăţii comerciale şi angajaţii societăţii specializate de pază au respectat prevederile art. 2, pct. 35 din Legea Nr. 61/1999 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi ale Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, urmând ca în funcţie de cele constatat să fie dispuse măsuri legale”, au informat reprezentanţii Poliţiei din Baia Mare.

Citeşte şi

Bătaie sângeroasă după petrecerea de Revelion de la un hotel din Baia Mare: trei persoane au ajuns la spital

    

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite