Premieră în nataţia românească. Patru sportive băimărence vor participa la Campionatele Mondiale de Înot Masters

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clubul băimărean va fi reprezentat de patru înotătoare Foto: Adevărul
Clubul băimărean va fi reprezentat de patru înotătoare Foto: Adevărul

Patru sportive vor reprezenta Clubul Gold Stars Baia Mare la Campionatul Monial de Înot Masters. Competiţia va reuni sute de sportivi din întreaga lume, printre care şi Delia Ana Kovacs, Andrea Szeghalmi, Andreea Szigyarto şi Teodora Peride Hauptricht. Acestea vor reprezenta, pentru prima oară în istoria înotului românesc, un club de nataţie masters din Baia Mare.

Sportivele vor fi prezente în perioada 1-10 august, la Campionatul Mondial de Înot Masters care se va desfăşura la Montreal, Canada. „Ne bucurăm că am reuşit să ajungem să reprezentăm Baia Mare şi implici România la o competiţie de o asemenea anvergură. Un vis s-a transformat în realitate. Îmi doresc că alături de colegele mele să ne îmbunătăţim timpii la toate probele la care vom participa“, a punctat Delia Kovacs, vicepreşedinte Gold Stars Baia Mare. 

Sportivele de la Gold Stars Baia Mare vor concura atât în probele de 50 de metri, cât şi la  cele de rezistenţă, respectiv 800  metri. Totodată, fetele vor înota şi în probele de ştafetă 4x50  m liber, 4x50 m mixt.

Campioanatele de Înot Masters vor reuni sportivi trecuţi de 25 de ani care vor participa la toate sporturile de apă, respectiv înot sincron, înot în ape deschise, polo, sărituri în apă şi altele. Obiectivul principal al clubului băimărean este de a încuraja practicarea înotului, atât la nivel de amatori, cât şi de perormanţă. 

VIDEO Premieră în nataţia românească. Cinci sportivi au înotat 50 m pe sub apă

Sportivii de excepţie ai Maramureşului: „Eroul de la Guadalajara“ şi prima înotătoare care a adus României o medalie olimpică

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite