Patru zile de distracţie la Primăvara Băimăreană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În mai puţin de două săptămâni Centrul Vechi al municipiului Baia Mare va îmbraca din nou straie de sărbătoare, găzduind o nou ediţie a evenimentului Primăvara Băimăreana. Acesta se va desfăşura în perioada 1-4 mai şi, la fel ca în fiecare an, nume mari din industria muzicală vor onora cu prezenţa.

Luna mai va debuta cu unul dintre cele mai îndrăgite evenimente de peste an – Primăvara Băimăreana. În cadrul evenimentului interpreţi cunoscuţi de muzica folk, uşoară sau artişti de muzică populare vor urca pe scenă din Centrul Vechi al municipiului.

Joi, 1 mai, de la ora 18:00 băimărenii îi vor avea alături pe Ruxandra şi Vlad Pustai, Mircea Baniciu, Vasile Şeicaru şi Florin Chilian. 

În cea de a doua seară a Primăverii Băimărene, vineri, 2 mai, de la ora 18:00 pe scenă vor urca Cătălin Crişan, Mihai Constantinescu, Nico, Fuego şi Oana Sârbu. 

Antonia, Alex, Velea Voltaj vor concerta sâmbătă, 3 mai, începând cu ora 19:00. În ultima seară a evenimentului, duminică, 4 mai, alături de băimăreni vor fi prezenţi Viorica Macovei, Traian Jurchela, Dumitru Fărcaş, Cristian Pomohaci, Ionuţ Fulea şi Orchestra „Codru de România” şi Ansamblul Folcloric Naţional „Transilvania”. 

Trei zile de distracţie şi concerte la „Primăvara Băimăreană“

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite