Marinel Petreuş este noul director al Şcolii Populare de Artă din Baia Mare

0
0
Mainel Petreus a smnat contractul managerial în prezenţa preşedinteui CJMM    Foto: CJMM
Mainel Petreus a smnat contractul managerial în prezenţa preşedinteui CJMM    Foto: CJMM

Şcoala Populară de Artă are director nou. Acesta este Marinel Petreuş, fiul regretatului Ion din formaţia Fraţii Petreuş, care a făcut cântecele maramureşene celebre în toată lumea.

Şcoala Populară de Artă ”Liviu Borlan” Baia Mare are manager nou. În urma concursului desfăşurat recent, Marinel Petreuş a fost desemnat noul manager al instituţiei de cultură. În cursul zilei de ieri, 18 mai, acesta a semnat contractul de management în biroul preşedintelui Consiliului Judeţean Maramureş, Gabriel Zetea, care i-a urat mult succes în activitate şi realizări profesionale remarcabile.

Şcoala Populară de Artă, fiind o instituţie publică de cultură care funcţionează sub autoritatea CJ, Marinel Petreuş a fost invitat să participe la prima şedinţă a Consiliului Judeţean Maramureş, pentru a prezenta aleşilor judeţeni proiectele pregătite pentru acest mandat.

Noul manager porneşte cu dorinţa de a aduce instituţia în prim-planul vieţii culturale maramureşene. ”Proiectele pe care le-am gândit aici sunt legate de abordarea unor noi domenii de interes artistic în funcţie de cerinţele publicului, o promovare mai puternică a instituţiei, precum şi prezenţa noastră mult mai activă în plan cultural”, a declarat Marinel Petreuş, noul manager al Şcolii Populare de Artă ”Liviu Borlan” Baia Mare.

Marinel Petreuş este fiul regretatului Ion, membru al celebrei formaţii de muzică populară Fraţii Peteruş. El este profesor de muzică, dar şi interpret. El este absolvent al Academiei de Muzică ''Gheorghe Dima'' din Cluj-Napoca secţia chitară clasică şi profesor de chitară clasică la Liceul de Artă Baia Mare.

Mi puteţi citi:

Zilele Maramureşului, la debut. Primele evenimente, dedicate Zilei Internaţionale a Muzeelor

Mai multe - Baia Mare

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite