Înarmat cu o bâtă şi un topor, a lovit toate maşinile ce i-au ieşit în cale. Acum câteva seri a făcut acelaşi lucru VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
A aracat masinile înarmat cu o bâtă şi un topor   Foto: captură video Facebook
A aracat masinile înarmat cu o bâtă şi un topor   Foto: captură video Facebook

Un bărbat violent a atacat cu o bâtă şi un topor toate maşinile ce i-au ieşit în cale, pe un bulevard din Baia Mare. Poliţia a sosit în cele din urmă la faţa locului şi l-a ridicat pe bărbat.

Un tânăr din Baia Mare, îmbrăcat cu o haină lungă, neagră, a ieşit miercuri după amiaza, 13 aprilie, pe stradă înarmat cu o bâtă şi un topor şi, în apropierea unei intersecţii, a lovit toate maşinile ce i-au ieşit în cale. 

În imaginile surprinse de locatarii din zonă se vede cum, la un moment dat, loveşte o maşină a Ambulanţei care trecea prin intersecţie. 

După ce şi-a făcut numărul, mai mulţi bărbaţi cărora le-a lovit maşinile au reuşit să-l dezarmeze şi să-l imobilizeze până la sosirea poliţiei. 

Oamenii legii au descoperit că tânărul de 28 de ani este acelaşi care în urmă cu câteva seri a distrus mai multe maşini parcate pe strada Victoriei din Baia Mare, tot cu o bâtă. 

„Poliţiştii din Baia Mare au fost sesizaţi prin apel 112 de către un bărbat de 36 de ani din judeţ Cluj cu privire la faptul că, pe strada Republicii din municipiu, în timp ce aştepta la semafor în calitate de conducător auto, a observat o persoană care, ar fi luat din portbagajul unui autoturism o bâtă şi un topor şi, ulterior, ar fi început să distrugă alte autoturisme. 

Poliţiştii au identificat persoana bănuită ca fiind un tânăr de 28 de ani din Baia Mare. Acesta a fost transportat la o unitate spitalicească specializată din Sighetu Marmaţiei în vederea efectuării de investigaţii.

În continuare, poliţiştii efectuează cercetări pe numele tânărului sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, arată IPJ Maramureş.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Cum pot fi îmbunătăţite rezultatele simulărilor la Examenele Naţionale

Conversaţie şocantă între un militar rus şi soţie, interceptată de serviciile de securitate de la Kiev: „Da, violează ucrainence, dar foloseşte protecţie”

Baia Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite