HCM Baia Mare, la un pas de finala Ligii Naţionale feminine de handbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

HCM Baia Mare mai are de disputat un meci pentru a ajunge în marea finală a Ligii Naţionale feminine de handbal. Băimărencele trebuie să învingă HCM Roman în meciul cu numărul doi din semifinala Ligii.

Meciul dintre HCM Baia Mare şi HCM Roman se va juca vineri, 15 mai, cu începere de la ora 17:30, în polivalenta băimăreană. Intrarea spectatorilor se va face pe bază de bilet sau abonament, preţul unui bilet cu loc fiind de 5 lei. 

În primul meci, disputat pe terenul celor de la Roman, elevele antrenate de Tone Tiselj s-au impus cu scorul de 25-20, la finalul unui joc în care HCM Baia Mare a dominat ostilităţile. 

HCM Baia Mare pentru acest al doilea joc împotriva HCM Roman mizează şi pe publicul băimărean, care va veni cu siguranţă în număr mare pentru a-şi susţine echipa favorită. 

Citeste si: Radu Tudor i-a cerut lui Ponta să interzică exportul de lemn şi Guvernul pune în practică. Ponta: Soluţie la Justiţie până săptămâna viitoare

Klaus Iohannis, în vizită la Institutul Cantacuzino: „Este inadmisibil sau exclus ca Institutul să dispară”. Ponta: „Situaţia este complicată”

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite