Guvernul a plătit toate datoriile spitalului din Vişeu de Sus. Aproape 11 miliarde de lei vechi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Guvernul României, printr-o hotărâre de guvern care a fost adoptată recent a reuşit performanţa de a achita toate arieratele pe care această unitate spitalicească din judeţ le avea. Trebuie spus că Spitalul Orăşenesc Vişeu de Sus este cel mai problematic la nivelul judeţului Maramureş.

"Pot să vă spun că acest final de an este unul bun pentru spitalele din Maramureş. Noi am reuşit în cursul lunii decembrie să obţinem o majorare bugetară de 25 de milioane de lei, bani care satisfac acoperirea tuturor cerinţelor pe care le au toate unităţile medicale din Maramureş. 

O veste foarte bună este cea referitoare la faptul că, printr-o hotărâre de Guvern, inclusiv spitalul din Vişeu de Sus, care avea arierate, a obţinut o plată a acestora de aproape 11 miliarde de lei vechi. Sume care constituiau arieratele spitalului respectiv. 

În acest moment spitalul a rămas doar cu cheltuielile şi cu costurile care sutn aferente unei luni normale. E un lucru bun pentru că era unitatea medical cu cele mai mari probleme din acest punct der vedere", a declarat directorul Casei de Asigurări de Sănătate Maramureş, Viorel Deghid.  

Citeste si: Spitalul Orăşenesc Vişeu de Sus, la un pas de insolvenţă. Posibile interese imobiliare

Ţipţerii din Vişeu de Sus îşi dau întâlnire pe Valea Vaserului la "bisericuţa din pădure"

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite