FOTO Viaţă de băiat frumos - povestea lui Andrei, tânărul care a cucerit inimile asiaticelor pe catwalk şi a ajuns în paginile Forbes India

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Caras
Andrei Caras

A dat lovitura în modelling. Este povestea unui tânăr din Republica Moldova care se bucură de o viaţă pe care unii poate ar considera-o una de vis. În ultimele 12 luni, Andrei Caras (24 de ani) a avut numeroase prezentări de modă şi şedinţe foto în mai multe ţări din Asia.

A debutat în lumea modelling-ului în Baia Mare, oraşul de pe malul Săsarului fiind rampa de lansare pentru tânărul originar din Republica Moldova. La doar 24 de ani, Andrei Caras, absolvent al Facultăţii de Resurse Minerale şi Mediu din cadrul Centrului Universitar Nord Baia Mare, a ajuns să defileze pe podium ca şi fotomodel masculin. Aventura sa în lumea modellingu-ului a început acum 12 luni, la încurajarea unui designer din Baia Mare, Lorand Coza.

A trecut un an de atunci, perioadă în care Andrei a ajuns să pozeze prin ţări precum India, Malaezia sau Turcia. Este mândru de ceea ce face şi spune că a fi fotomodel nu este uşor. Visul său cel mai mare este însă să ajungă prezentator la Meteo. 

"De un an fac modelling. La început am semnat un contract cu o agenţie din Bucureşti, după care am ajuns cu ei în India, unde am stat şase luni. Am plecat din India în Malaezia, apoi în Campodgia şi, recent, m-am întors din Turcia. Fac prezentări de modă, shootinguri pentru diferiţi designeri de modă, care şi-au scos coleţii sau urmează să o facă, campanii pentru TV sau reviste. Am apărut în Forbes India, în New Men Malaezia şi Glamour Malaezia", mărturiseşte Andrei Caras. 

Visul american la doar 24 de ani

Viaţa de fotomodel, a remarcat Andrei, este una foarte frumoasă, serviciul oferindu-i multe satisfacţii. Are ocazia, spune el, astfel să călătorească foarte mult, să vadă lumea, să cunoască culturi diferite, oameni diferiţi. În acelaşi timp, susţine Andrei, viaţa de fotomodel este una foarte grea, pentru că cere foarte multe sacrificii, de genul că "trebuie să fii în formă, să mergi la sală, chiar dacă eşti obosit, şi să ai într-o zi mai multe shooting-uri, care pot dura şi 12 ore. Trebuie să faci în aşa fel încât să fii fresh, să nu laşi să se vadă oboseala pe camera foto, să zâmbeşti tot timpul. Ca să ai succes, trebuie să fii foarte sigur pe tine, pe ceea ce faci". 

model

Andrei Caras a subliniat faptul că a avut ocazia, datorită jobului său, să viziteze locuri istorice din cele patru ţări asiatice prin care a umblat în ultimul an de zile. Visul său este să ajungă în top 50 cele mai râvnite fotomodele din lume şi să apară alături de nume celebre ale modei cum ar fi Armani sau Gucci. 

”Financiar, sunt mulţumit. Dacă eşti sigur pe tine, atunci şi clienţii te vor şi vei câştiga bani. Vreau să muncesc aşa de mult, încât să mă fac cunoscut în toată lumea şi să devin un model de succes. Sunt modele care sunt invitate la diferite evenimente doar pentru faptul că sunt cunoscute. Pentru asta ai nevoie de nume mari de genul Armani sau Dolce e Gabana, să fi văzut de cât mai mulţi oameni". Andrei Caras a vorbit şi despre experienţa de a fi model provenind din România. El spune că nu s-a simţit niciodată discriminat sau că ar fi fost fost văzut altfel doar pentru că provine din România. 

Visul: să ajungă la Meteo 

Vrea să facă carieră de succes, dar mărturiseşte, întrebat fiind despre visele sale, că vrea să devină prezentator la Meteo. Tânărul model vrea ca pe viitor să nu renunţe la visele sale şi să continue cu canto şi să cânte muzică uşoară. 

Citeste si: 

Grasu XXL merge pe „Drumul spre succes“: cântăreţul îşi lansează cel de-al patrulea album al carierei

Richard Clayderman, cel mai de succes pianist al lumii, concertează la Cluj

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite