FOTO Turism de top pe Valea Vaserului: 40.000 de turişti s-au plimbat cu Mocăniţa în acest an

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Se poate face şi turism de calitate în Maramureş. Mocăniţa este un bun exemplu despre cum poţi atrage turiştii să vină în Maramureş şi să le oferi lucruri simple până urmă. O plimbare cu Mocăniţa este ceva de neuitat pentru cei maimulţi dintre noi.

Potrivit declaraţiilor făcute de către Vasile Coman, în sezonul de vârf al Mocăniţei (care a început undeva în luna mai a acestui an şi care s-a încheiat oficial în 15 septembrie) au ajuns pe Valea Vaserului circa 40.000 de turişti străini.

Numărul celor care aleg să îşi petreacă câteva zile sau ore plimbându-se cu Mocăniţa pe Valea Vaserului este în continuare destuol de ridicat, însă odată cu reducerea numărului de turişti programul Mocăniţei se va schimba şi el.

“Noi zicem că sezonul s-a încheiat la 15 septembrie, dar vreau să vă spun că în continuare avem foarte mulţi oameni care vin să facă o plimbare cu Mocăniţa. Trenul va mai circula o vreme în fiecare zi, după care va fi un alt program de joi până duminică, cu plecare din staţie la ora 09:00. Vreau să vă mai spun că avem déjà rezervări şi pentru anul viitor, grupuri de turişti care vor să petreacă câteva zile în Maramureş şi care au ales să îşi facă rezervare din timp”, a explicat Vasile Coman.

Program Mocăniţa 18 septembrie - 2 noiembrie 2014

Program:

joi, vineri, sâmbătă şi duminică

Plecarea: ora 09:00 din gara CFF Vişeu de Sus

Traseul: Vişeu de Sus – Paltin (km 21,6)

Preţul unui bilet pentru adulţi va fi de 46 RON/pers, Studenţi - 38 Ron/pers şi copii 6-16 ani -  33 RON/pers.

Mocăniţa Special:

Desigur, noul pachet al acestui sezon este disponibil şi în această perioadă cu preţurile:

Adulţi: 79 Ron/pers. şi Şcolari: 55 Ron/pers

Rezervări:   Grupuri de peste 15 persoane sau cu Pachetul Mocăniţa Special

Sosirea:

Aprox. la ora 14:30 în Vişeu de Sus

Baia MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite