FOTO Trei poliţişti au fost răniţi după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat. În ce misiune erau oamenii legii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
masina politie accident. foto arhiva personala

Echipajele de prim ajutor au fost solicitate, joi, la un accident rutier petrecut în Vadu Izei, judeţul Maramureş. Din primele informaţii, o maşină de poliţie s-a răsturnat pe plafon în timpul unei misiuni de urmărire în trafic. Trei poliţişti au fost răniţi, unul dintre ei rămânând încarcerat.

Accidentul de circulaţie a avut loc la ieşirea din localitatea Vadu Izei către Berbeşti. Potrivit primelor informaţii, maşina de poliţie se afla în urmărirea unui autoturism al cărui şofer a refuzat să oprească la un control în trafic. Poliţiştul care se afla la volan a pierdut controlul autospecialei şi s-a răsturnat pe plafon. Şoferul urmărit nu a oprit nici atunci, plecând mai departe.

În urma accidentului, o poliţistă a rămas încarcerată. Aceasta a fost scoasă dintre fiarele contorsionate ale autospecialei şi urmează să fie transportată cu un echipaj SMURD la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare.

„Azi, pe DN18, între localităţile Berbeşti şi Vadu Izei, o autospecială a IPJ Maramures a fost implicată într-un accident rutier. Autospeciala în care se aflau trei agenţi de poliţie era în urmărirea unui autoturism care nu a oprit la semnalele regulamentare efectuate de poliţişti. Autospeciala a derapat la un moment dat, a ieşit în decor şi s-a răsturnat. Un agent de poliţie (femeie) a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ceilalţi doi colegi sunt în afara oricărui pericol”, a arătat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Cei trei poliţişti implicaţi în accident lucrează în cadrul Secţiei 5 Rurale de Poliţie Ocna Şugatag. Poliţista rănită are 39 de ani şi se afla pe locul din dreapta faţa. Agentul de poliţie care a condus autospeciala a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. 

Maşina care a fost urmărită de poliţişti în trafic a fost dată în urmărire. Este vorba despre un Jeep, folosit cel mai probabil în activităţi de contrabandă. 

Citeşte şi

FOTO „Grădina din Deal“, afacerea de succes a unei tinere care a renunţat la cariera din multinaţională. Cum arată viaţa ei în satul bunicilor din Maramureş

Minaur Baia Mare a transferat un jucător de la una dintre cele mai puternice echipe din lume: „Este un conducător de joc inteligent“

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite