Două tinere însărcinate, găsite inconștiente și intubate, după ce s-au intoxicat cu o substanță pentru deparazitarea animalelor

0
Publicat:

Două tinere însărcinate, din comuna Groşii Ţibleşului, județul Maramureș, s-au intoxicat cu o substanță pentru deparazitarea animalelor din gospodărie. „Ambele persoane sunt inconștiente și intubate”, a transmis ISU.

Femeile însărcinate, transportate de urgență la spital FOTO: ARHIVA
Femeile însărcinate, transportate de urgență la spital FOTO: ARHIVA

O persoană a sesizat la 112, cu privire la faptul că o tânără însărcinată acuză dureri şi se află în stare de inconştienţă. Personalul medical s-a deplasat în localitatea Groşii Ţibleşului, unde au fost identificate, de fapt, două tinere, ambele însărcinate, în stare gravă de sănătate.

Potrivit ISU Maramureș, ambele persoane sunt „inconștiente și intubate”.

„Echipajul CBRN din cadrul ISU Maramureş intervine alături de pompierii din Târgu Lăpuş şi echipajele medicale TIM şi EPA SMURD în localitatea Groşii Tibleşului, unde două persoane de sex feminin, însărcinate s-au intoxicat cu o substanţă pentru deparazitarea animalelor din gospodărie. Ambele persoane sunt inconştiente şi intubate şi sunt transportate în acest moment la UPU Baia Mare. Celelalte patru persoane aflate în aceeaşi locuinţă vor fi transportate de către pompieri şi echipajul medical la CPU Târgu Lăpuş pentru monitorizare. (...) La locul intervenţiei se află şi echipaje din cadrul SAJ Maramureş", a transmis ISU Maramureș.

Reprezentanții ISU susține că cele două tinere însărcinate s-ar fi intoxicat după ce partenerul uneia dintre ele ar fi efectuat o dezinsecţie.

„La faţa locului a fost dirijat şi un echipaj al poliţiei care, din primele verificări efectuate a constatat faptul că un bărbat, concubinul uneia dintre tinere, ar fi efectuat o dezinsecţie”, a mai precizat ISU Maramureș.

Baia MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite