Doi bărbaţi, acuzaţi de tentativă de omor după ce au băgat în spital 3 persoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi Foo: Arhivă
Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi Foo: Arhivă

La propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv pe o durată de 29 de zile fiind cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la  omor calificat şi ultraj contra bunelor moravuri.

Pentru a dispune arestarea preventivă a inculpaţilor L. Mihai, în vârstă de 31 de  ani şi  S. Mihai, în vârstă de 52 de  ani, ambii domiciliaţi în localitatea Turulung, judeţul Satu-Mare, instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea că aceştia, în seara zilei de 14.12.2013, în jurul orei 20.00, pe fondul unui conflict anterior şi după o înţelegere prealabilă, împreună cu alte persoane, o parte rămase neidentificate, înarmaţi cu mai multe obiecte contondente, le-au aşteptat pe părţile vătămate F.A, F.F. şi Ş.I.  pe drumul comunal dintre localităţile Ilba şi Handalul Ilbei şi le-au aplicat lovituri în diverse zone ale corpului, provocându-le leziuni care au necesitat, în cazul a două dintre acestea, 28-30 de zile de îngrijiri medicale.

Împotriva încheierii prin care s-a dispus luarea măsurii de arestare preventivă  inculpaţii nu au  declarat  recurs, dar au la dispoziţie 24 de ore de la pronunţarea ei pentru introducerea căii de atac.

Tentativă de omor în Bocicoel. Un bărbat a încercat să-şi omoare vărul primar

Nu există „tentativa de sinucidere”. Mori sau nu, hotărăşte-te!

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite