CSM Ştiinţa speră să nu se împiedice de U Cluj în drumul spre câştigarea Cupei României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sferturile Cupei României pentru CSM Ştiinţa Baia Mare înseamnă o dispută în deplasare împotriva celor de la U Cluj. Partida dintre cele două formaţii este programată pentru data de 29 octombrie, cu începere de la ora 11:00.

În ciuda faptului că în lotul rugbiştilor băimăreni sunt destul de multe accidentări, CSM Ştiinţa speră să nu se împiedice în câştigarea Cupei României de U Cluj.

“Orice meci eliminatoriu este dificil şi se poate întâmpla orice, mai ales în ipostaza în care suntem noi acum, cu foarte mulţi accidentaţi. Sper ca acei jucători care vor intra în teren să joace şi să arate că îşi merită locul în echipă”, a declarat antrenorul Eugen Apjok, pentru rugbybaiamare.ro.

Pe lista de accidendaţi se numără Csaba Gal şi Ionuţ Botezatu, ambii accidentaţi la meciul “Lupilor”.  

“Un singur antrenament am făcut. Nu schimbăm mare lucru, băieţii în principiu ştiu ce au de făcut. Asta este, trebuie să ne adaptăm. Nouă jucători au evoluat sâmbătă cu Stade Francais, mâine este un alt meci, iar dacă vom câştiga miercuri, atunci duminică vom juca semifinala”, a mai adăugat Apjok.

“Sperăm să ne facem meciul uşor şi să trecem de clujeni. Nu cred că are importanţă unde jucăm, dar fiindcă evoluăm la ei acasă, cred ca au şi ei şansa lor”, a spus Marius Dănilă, pentru siteul “zimbrilor”.

Cele două adversare de mâine s-au întâlnit în 2012 şi 2013 în Cupa României în semifinale de fiecare dată. În urmă cu doi ani, “zimbrii” maramureşeni s-au impus cu 43-17 în Baia Mare, în timp ce anul trecut tot băimărenii au câştigat, 17-10.

Programul complet al sferturilor de finală ale Cupei României:

Miercuri, 29 octombrie

ora 11:00: CSM Ştiinţa Baia Mare – Universitatea Cluj

ora 11:00: Steaua Bucureşti – CSM Olimpia Bucureşti

ora 15:00: Dinamo Bucureşti – Farul Constanţa

 ora 16:00: RCM Timişoara – Poli Agro Iaşi

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite