A rupt un stâlp de beton, a lovit gardul unei case şi apoi s-a oprit cu maşina. Era prea beat ca să mai vadă drumul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accident rutier pe fondul consumului de alcool la Poienile de sub Munte. Poliţiştii din Vişeu de Sus au fost sesizaţi azi dimineaţă cu privire la faptul că pe D.J. 187, în Poienile de sub Munte,  s-a produs un eveniment rutier.

Un tânăr de 23 de ani din Poienile de sub Munte, conducea un autoturism  înspre cătunul Horb. Pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum în curbă, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a acroşat şi rupt un stâlp din beton. 

După coliziune şi-a continuat deplasarea şi a lovit gardul unui imobil, pe care de asemenea, l-a distrus. În final, autoturismul s-a oprit pe carosabil, perpendicular pe axul drumului.

În urma accidentului, pasagerul din dreapta faţă, un bărbat de 39 de ani din Poienile de sub Munte, a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la Spitalul Vişeul de Sus pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde a rămas internat. 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că acesta a consumat băuturi alcoolice, motiv pentru care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autovehicul cu alcoolemie peste limita legală.

Biciclistă accidentată la Sighetu Marmaţiei

Poliţiştii Biroului Rutier Sighetu Marmaţiei au fost sesizaţi ieri despre faptul că o femeie de 42 de ani din municipiu s-a prezentat la spital, declarând că a fost victima unui accident rutier. 

Ea le-a relatat poliţiştilor că în timp ce se deplasa cu bicicleta la intersecţia străzilor Bogdan Vodă şi Muzeului, a fost acroşată de partea din spate a unui autovehicul care şi-a continuat deplasarea. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat conducătorul autovehiculului implicat în accident. Este vorba despre un bărbat de 36 de ani din Tisa, care conducea un autotractor cu semiremorcă. El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Victima a rămas internată pentru îngrijiri medicale la secţia Ortopedie a Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei. Cercetările continuă, iar la finalizarea lor vor fi propuse măsurile legale.

Baia Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite