UPDATE VIDEO Rețea de trafic de persoane reținută de DIICOT Bacău. Descinderi în Onești

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Bacău au cerut  reţinerea pentru 24 de ore a șase inculpaţi. Capul reței era Dănuț Cozma, de 26 de ani, din București.

UPDATE ora 18:30 Cei şase inculpaţi, în frunte cu Dănuţ Cozma, au fost aduşi în cătuşe în faţa în instanţei de la Tribunalul Bacău. Aceştia au intrat în sala de judecată însoţiţi de avocaţi, dar şi de foarte multe rude. Vom reveni cu amănunte.

Procurorii DIICOT afirmă că inculpatul Cozma Dănuţ, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Bucureşti, împreună cu alte persoane, au racolat, prin înşelăciune, mai multe femei, pentru a le exploata sexual,  prin obligarea la practicarea prostituţiei în diverse cluburi din Germania şi Italia. 

Trafic de influență pe lângă un procuror al DIICOT Bacău

„Membrii grupării  au obţinut suma de peste 1.000.000 de Euro, din exploatarea mai multor victime, majore şi minore, din judeţele Bacău, Neamţ, Vaslui, Giurgiu şi Bucureşti. Procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat 8 percheziţii domiciliare pe raza municipiilor Bucureşti şi Oneşti, ocazie cu care  au fost descoperite importante sume de bani,  arme şi muniţia aferentă.  În cauză s-a dispus instituirea sechestrului asigurător asupra mai multor autoturisme de lux aparţinând inculpaţilor în vederea asigurării recuperării prejudiciului.

Oneștenii acuzați de trafic de persoane au fost trimiși în judecată

Procurorii D.I.I.C.O.T. au cooperat în această cauză cu autorităţile judiciare din Germania. Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul BCCO Bacău, BCCO Bucureşti, BCCO Iaşi, şi lucrătorilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi. Suportul informativ a fost asigurat de către Direcţia de Operaţiuni Speciale. Procurorii D.I.I.C.O.T. au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a inculpaţilor pentru o perioadă de 29 de zile", se arată în comunicatul DIICOT.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite