Unde merg băcăuanii în weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Afişul filmului „Che: Argentinianul“
Afişul filmului „Che: Argentinianul“

Băcăuanii pot urmări în această seară la Cinema Central prima parte a filmului „Che: Argentinianul“. Filmul este semnat de regizorul Steven Soderbergh, iar din distribuţie fac parte actorii Benicio Del Tor, Oscar Isaak, Roberto Urbina, Armando Riesco şi Franka Potente. Genul filmului este dramă.

Duminică
Surprize pentru copii la mall
Cei mici sunt aşteptaţi duminică, de la ora 12.00, în Arena Mall, unde Moş Crăciun va fi prezent cu multe cadouri. Complexul comercial va găzdui şi concursuri creative cu premii pentru copii.

Teatru
„Hansel şi Gretel“ la „Bacovia“
Actorii de la Teatrul „Bacovia“ vor juca duminică, la ora 12.00, în spectacolul „Hansel şi Gretel“. Piesa de teatru va fi pusă în scenă la parterul centrului comercial Arena Mall, iar intrarea va fi liberă.

Sâmbătă
Shopping cu colinde
Băcăuanii sunt invitaţi în weekend să vină la cumpărături la „Târgul de Crăciun“, deschis la Carrefour. În timp ce-şi vor căuta cadourile, băcăuanii vor putea asculta şi colinde cântate de ansamblurile corale din oraş.

Expoziţie la Muzeul „Iulian Antonescu“ 
Băcăuanii pot merge de astăzi la expoziţia de pictură semnată de Erik Bobocea. Artistul în vârstă de numai zece ani este apreciat de critici pentru naturaleţea şi originalitatea lucrărilor sale. Majoritatea picturilor sunt peisaje inspirate din natură, care pot fi admirate la sediul Complexului Muzeal „Iulian Antonescu“. Expoziţia este deschisă zilnic între orele 9.00-18.00.

„Che: Argentinianul“ rulează la cinema
Genul filmului este dramă. Prima parte a filmului, care rulează din această seară, prezintă momentele în care Che Guevara răstoarnă împreună cu Fidel Castro, în Cuba, regimul lui Batista. Pelicula poate fi urmărită de băcăuani la ora 18.30. Preţul unui bilet de intrare este 6 lei.

Avanpremieră la „Cinema City“
Cinefilii băcăuani pot urmări la sfârşitul săptămânii la Cinema City pelicula „Avatar“, în regia lui James Cameron. „Avatar“ spune povestea unui veteran de război pe nume Jake, care este trimis într-o colonie umană pe o planetă îndepărtată numită Pandora. Scopul acestei baze este de a extrage şi de a folosi cât mai multe dintre resursele minerale foarte numeroase ale planetei. Pelicula este difuzată 3D şi poate fi urmărită la orele 20.00 şi 23.00. Preţul unui bilet este de 30 lei.

BacăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite