Un câine a creat panică într-un parc din Bacău. Animalul a devenit agresiv VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Câinele a fost prins şi restituit proprietarului FOTO IJJ Bacău
Câinele a fost prins şi restituit proprietarului FOTO IJJ Bacău

Jandarmii au reuşit să prindă animalul înainte ca cineva să fie rănit. Proprietarului câinelui a fost identificat şi amendat pentru lăsarea în libertate a unui câine cu potenţial agresiv din categoria a doua, fără a avea botniţă şi lesă.

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău au prins pe 6 iunie un câine agresiv din rasa american staffordshire terrier.

Un apel 112 i-a direcţionat pe oamenii legii în parcul Făgăraş din municipiul Bacău, unde un câine a creat panică în rândul cetăţenilor, iar din relatările martorilor a devenit agresiv cu ceilalţi câini din zonă.

”Jandarmii au reuşit să prindă animalul, i-au dat să bea apă, iar la scurt timp l-au identificat pe proprietar, care a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.500 de lei pentru lăsarea în libertate a unui câine cu potenţial agresiv din categoria a doua, fără a avea botniţă şi lesă”, spun reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău.

Oamenii legii recomandă cetăţenilor să anunţe prin apel la numărul unic de urgenţă 112 situaţiile de acest gen, pentru ca intervenţia jandarmilor să se producă în cel mai scurt timp şi pericolul potenţial să fie îndepărtat.

      

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Cea mai mare pedeapsă aplicată în România pentru uciderea unui animal. Ritta şi-a salvat stăpânul cu preţul propriei vieţi

Localnicii unei comune, terorizaţi de un vecin iubitor de animale. Zeci de câini şi pisici le fac viaţa un calvar VIDEO

BacăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite