Trei tineri, dotaţi cu mănuşi chirurgicale, prinşi de poliţişti înainte să dea o spargere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Codrin T. (21 ani),  Ionut Daniel B. ( 23 ani) și Cătălin Ioan M ( 29 ani), toți din județul Neamț, au venit în Bacău ca să dea spargerea vieţii lor.

Tinerii au fost depistaţi de poliţiştii băcăuani cu doar câteva clipe înainte să intre într-un magazin din zona Pieţei-Sud. "O patrulă de siguranță publică de la Secția 1 Poliție Bacău, aflată în serviciul de patrulare în zona Piața Sud, a observat un grup de trei tineri, care nu-si justificau prezenta în acel loc. La vederea echipajului de poliție tinerii au fugit, situație în care polițiștii i-au prins şi legitimat", a explicat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău.

Cu ocazia efectuării controlului corporal, asupra lui Codrin Constantin T., polițiștii au găsit o pereche de mănusi chirurgicale, iar în imediata apropiere au fost găsite abandonate, o altă pereche de mănuşi şi un cuţit, despre care tinerii au recunoscut că le apartin.

Polițiștii au verificat magazinele din zonă și au constatat că uşa de acces în standul din Piaţa Sud, prezenta urme de forțare iar tinerii au recunoscut că au forțat ușa cu scopul de a pătrunde în interior și a sustrage bunuri. Cei trei sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite