Societatea de Servicii Publice Municipale va prelua serviciile de administrare a drumurilor, străzilor, precum şi a cimitirelor din Bacău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Societatea de Servicii Publice va prelua şi alte servicii
Societatea de Servicii Publice va prelua şi alte servicii

În calitate de concesionar, Municipiul Bacău a stabilit standardele de calitate pe care SSPM se obligă să le îndeplinească în urma delegării serviciilor.

În cadrul şedinţei Consiliului Local Bacău din data de 14 noiembrie a fost aprobată atribuirea contractului de delegare a gestiunii serviciilor publice de administrare a străzilor şi cimitirelor din municipiu către Societatea de Servicii Publice Municipale Bacău.

SSPM va administra străzile, parcările publice şi cimitirele aparţinând Municipiului Bacău.

În urma aprobării atribuirii contractului de delegare prin concesiune, SSPM va executa lucrări de construire, modernizare şi întreţinere a străzilor şi a drumurilor din municipiu, va întreţine instalaţiile de dirijare a circulaţiei, semafoarele, indicatoarele şi marcajele rutiere. În total, SSPM va administra 332 de străzi din Bacău.

De asemenea, SSPM va administra cele 18 parcări cu plată şi parcările rezidenţiale din oraş.

Ca urmare a delegării serviciilor de administrare a cimitirelor, SSPM va asigura serviciile de întreţinere, amenajare, reparaţii curente, pază a cimitirelor din municipiul Bacău şi va asigura prestarea activităţilor necesare înhumării, precum şi conducerea activităţii administrative specifice.

SSPM va asigura administrarea serviciilor conform regulamentelor aprobate în şedinţa Consiliului Local. În calitate de concesionar, Municipiul Bacău a stabilit standardele de calitate pe care SSPM se obligă să le îndeplinească în urma delegării serviciilor.

S.C. Societatea de Servicii Publice Municipale Bacău S.A. este o societate cu capital public, având ca unic actionar Municipiul Bacău, înfiinţată prin Hotărârea Consiliului Local Bacău nr. 352 din 06.12.2016, cu scopul de a asigura creşterea eficienţei şi calităţii serviciilor publice.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite