Pompierii băcăuani se alătură campaniei "Ora Pământului"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă s-a alăturat şi în acest an campaniei „Ora Pământului”, derulată la nivel internaţional pentru economisirea energiei şi reducerea poluării.

În scopul promovării unui mesaj de responsabilizare socială privind protejarea mediului înconjurător, în intervalul orar 20.30 - 21.30 al zilei de sâmbătă, 29 martie a.c., fără a fi afectată activitatea, pompierii vor stinge luminile în toate unităţile, a declarat lt. Andrei-Constantin Grecu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Maior Constantin Ene” al judeţului Bacău.

De asemenea, studenţii de la Universitatea „Vasile Alecsandri” invită băcăuanii sâmbătă, 29 martie, între orele 20:30 şi 21:30 în faţa Casei de Cultură, pentru marca împreună ,,Ora Pământului’’. Evenimentul se sărbătoreşte în România din anul 2009, iar la nivel internaţional din anul 2007, când Asociaţia WWF (World Wide Fund for Nature) Australia a organizat prima ediţie a acestuia în oraşul Sydney.

În anul 2013, peste 7.000 de oraşe din peste 152 de ţări au stins lumina timp de o oră, răspândind un mesaj puternic privind impactul negativ pe care viaţa noastră de zi cu zi îl are asupra planetei şi asupra resurselor naturale.

Alte articole:

Bacău


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri