Performanţa remarcabilă a unui elev din Oneşti: calificat la trei olimpiade naţionale şi selectat în lotul României la Olimpiada Internaţională de Chimie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Octavian Susanu FOTO Unupetrotus.ro
Octavian Susanu FOTO Unupetrotus.ro

Octavian Susanu, elev în clasa a XII-a la Colegiul Naţional „Dimitrie Cantemir” din Oneşti, Bacău, a izbutit, pe parcursul unui singur an şcolar, 2021-2022, să se califice la nu mai puţin de trei olimpiade naţionale, la disciplinele Chimie, Ştiinţele Pământului şi Matematică.

Octavian Susanu, elev al Colegiului Naţional „Dimitrie Cantemir” din Oneşti, Bacău, s-a calificat în acest an la trei olimpiade naţionale, la Chimie, Ştiinţele Pământului şi Matematică.

În plus, a fost selectat şi pentru lotul lărgit al României pentru Olimpiada Internaţională de Chimie ce va avea loc în China, la Tianjin.

„Mă bucur că am reuşit să închei ciclul Olimpiadelor Naţionale de Chimie cu locul al 4-lea la clasa a XII-a (prima menţiune a Ministerului Educaţiei) şi cu o calificare pe locul al 3-lea în lotul lărgit pentru Olimpiada Internaţională de Chimie 2022 Tianjin, China. Urmează să susţin ultimul baraj în vederea participării la Olimpiada Internaţională de Chimie. 

Le mulţumesc tuturor profesorilor mei, fără ajutorul cărora nu aş fi reuşit să ating aceste performanţe, prietenilor şi colegilor mei de clasă, care întotdeauna m-au susţinut şi mi-au fost alături!”, a declarat Octavian Susanu pentru publicaţia unupetrotus.ro.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Profesoara distinsă cu premiul „Merito“ care îşi învaţă elevii să viseze. „Scopul meu este să nasc în ei ceva de lungă durată“

Corporatistul care a devenit profesor. Predă prin metode atipice şi încheie contracte de milionar cu elevii

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite