Niciun cumpărător pentru clădirea Clubului Letea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nimeni nu se înghesuie să liciteze pentru cumpărarea clădirii Clubului Letea, aflată în proprietatea omului de afaceri Dumitru Secehelariu, fost primar al Bacăului.

Imobilul a fost scos la vânzare de către Direcţia Generală a Finanţelor Publice (DGFP) Bacău la sfârșitul lunii decembrie a anului trecut, însă niciun ofertant nu s-a prezentat la licitație.

Nici după al doilea termen care a avut loc pe 2 martie nu s-au schimbat datele problemei. Motivul sechestrului o constituie o datorie de peste 2,6 milioane de lei pe care o are SC Letea SA către bugetul de stat.

Prețul de pornire a licitației a fost de 908.370 de lei, însă după al treilea termen prețul se va reduce la jumătate. Data următoarei licitații urmează să fie stabilită de DGFP zilele acestea.

Sechelariu vrea să vândă afacerea

"Suprafaţa scoasă la vânzare este de 2.152 de metri pătraţi din care 404 metri pătraţi sunt reprezentaţi de construcţie iar diferenţa este acoperită de vegetaţie. SC Letea SA se află în acest moment pe lista marilor datornici către bugetul de stat", a spus Adrian Anghel, purtător de cuvânt al DGFP Bacău.

 În schimb, fostul primar al Bacăului crede că va scăpa de datorii cât de curând deoarece este pe cale să vândă afacerea „Letea".  "Sunt în tratative avansate să vând Letea. Nu pot să dau nume, nici preţul şi nici dacă viitorul proprietar este român sau nu. Sunt date confidenţiale. Oricum, cel care va cumpăra va achita şi datoriile către stat", a spus Dumitru Sechelariu, omul de afaceri în proprietatea căruia se află SC Letea SA.  

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite