Judecătorii Ramona Arhip, Maria Mateiş şi Daniela Rusu Donighievici au fost desemnaţi de Tribunal să conducă Biroul Electoral Judeţean din Bacău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prefectul Constantin-Dorian Pocovnicu s-a întâlnit astăzi cu judecătorii desemnaţi ai Biroului Electoral Judeţean Bacău, pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European. Scrutinul pentru viitorii parlamentari europeni va avea loc pe 25 mai.

Prefectul Constantin Dorian Pocovnicu s-a întâlnit astăzi, de la ora 14.00, cu reprezentanţii desemnaţi de către Tribunalul Bacău pentru coordonarea activităţii Biroul Electoral Judeţean Bacău la alegerile pentru Parlamentul European. Biroul va avea sediul la sala mică a Palatului Administrativ. „În urma tragerii la sorţi din data din 24 martie, care a avut loc la sediul Tribunalului Bacău, potrivit dispoziţiilor legale, pentru alegerile din data de 25 mai 2014,  au fost desemnaţi 3 judecători care vor face parte din componenţa Biroul Electoral Judeţean Bacău.  Este vorba de Arhip Alina Ramona,  preşedinte BEJ, Mateiş Petronela Maria, locţiitor şi Rusu Donighievici Daniela, membru“, a precizat Carmen Cioltan, purtătorul de cuvânt al Instituţiei Prefectului din Bacău.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite