Încep „Zilele Municipiului Moineşti“. Vor urca pe scenă Anastasia Lazariuc, Natalia Gordienko, Gheorghe Gheorghiu, Lora şi Andra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Municipiul Moineşti a împlinit 579 de ani de la prima atestare documentară
Municipiul Moineşti a împlinit 579 de ani de la prima atestare documentară

Începând de astăzi, timp de patru zile, moineştenii vor avea parte de spectacole şi concursuri sportive prilejuite de implinirea a 579 de ani de la prima atestare documentară a localităţii Moineşti. La cea de-a 17-a ediţie vor urca pe scenă artişti consacraţi precum Marcel Pavel, Anstasia Lazariuc, Natalia Gordienko, Gheorghe Gheorghiu, Lora, Andra ş.a.

Zilele Municipiului Moineşti se vor desfăşura în mai multe locaţii iar programul manifestărilor se anunţă dens în fiecare zi. Organizatorii au pregătit activităţi culturale, sportive, spectacole de teatru simpozioane, lansări de carte dar şi concerte de muzică uşoară, clasică şi populară. Manifestările vor avea loc la Centrul Cultural Lira, la Stadionul Municipal, în Parcul Băi dar şi în parcul central din apropierea Primăriei Moineşti. Joi, la Centrul Cultural Lira, spectatorii vor avea parte de un concert simfonic susţinut de Filarmonica „Mihail Jora“ dar şi de un recital susţinut de Marcel Pavel. Vineri, pe Stadionul Municipal Moineşti vor concerta Anastasia Lazariuc şi Gheorghe Gheorghiu, sâmbătă, în aceeaşi locaţie vor concerta Natalia Gordienko, Adi Sână de la Akcent şi Alb Negru iar duminică, Zilele Municipiului Moineşti se vor închide cu un concert la care vor participa Ansamblul Busuiocul,  Florentina şi Petre Giurgi, Mădălina&Friends, Selfie, Lora şi Andra. 

image
Bacău


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri