FOTO VIDEO Elena Udrea, în campanie electorală la Bacău: „Mitocăniile lui Victor Ponta sunt regulă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Război al declaraţiilor în toată regula între Elena Udrea şi Victor Ponta. Premierul  a făcut câteva afirmaţii pe tema sloganului Partidului Mişcarea Populară, care au deranjat-o la culme pe Elena Udrea. Astăzi, tot în Bacău, Elena Udrea a spus despre premier  că este nesimţit şi că „mitocăniile lui Victor Ponta sunt regulă“.

Elena Udrea, deputatul Valerian Vreme şi fostul consilier prezidenţial Gabriel Berca, responsabil cu campania Partidului Mişcarea Populară în judeţele Moldovei au susţinut astăzi o conferinţă pe teme electorale. Elena Udrea a reacţionat faţă de declaraţiile făcute ieri de Victor Ponta la adresa ei. Prim-ministrul României a spus ironic că există „o doamnă care se ocupă cu ridicatul şi că nu ar putea fi la fel de bun ca Udrea la ridicat“. Afirmaţia premierului a enervat-o la culme pe blonda de la Mişcarea Populară, care i-a adresat un mesaj: că este nesimţit şi că Mitocăniile lui Victor Ponta sunt regulă“

„Domnul Victor Ponta nu este bun la ridicat, ci la prăbuşit. A prăbuşit locurile de muncă, investiţiile. Mitocăniile domnului Victor Ponta sunt regulă, nu mai surprind pe nimeni, sperăm că electoratul va reacţiona în consecinţă la vot“, a spus cu cateva ore în urmă Elena Udrea.

Un atac la adresa lui Victor Ponta a lansat şi fostul consilier prezidenţial Gabriel Berca.  „Proiectul şoselei de centură a început pe timpul guvernării Boc. Ei nu au fost în stare să finalizeze expropierile. Acum avem contestaţii la Curtea de Apel şi nu sunt capabili să demareze lucrările“, a spus Berca. 

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite