Copil de 9 ani din Comăneşti, căutat de Poliţie după ce nu s-a întors acasă de la joacă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii caută un copil de 9 ani, din localitatea Comăneşti, judeţul Bacău, care, de vineri seară, nu s-a întors acasă de la joacă, făcând publice semnalmentele băiatului şi cerând cetăţenilor să sesizeze autorităţile dacă au informaţii care pot ajuta la găsirea minorului.

Poliţia Oraşului Comăneşti a fost sesizată sâmbătă de către mama minorului Bocovineanu Andrei Florin, despre faptul că, vineri seară, fiul ei s-a jucat în spatele blocului în care locuieşte şi nu a mai revenit la domiciliu. 

Băiatul s-a jucat vineri seară în spatele blocului, împreună cu surorile sale şi alţi copii. El are o înălţime de 110 - 115 cm, ten deschis, părul şaten, tuns scurt cu o creastă pe mijlocul capului, ochi căprui spre verzi şi faţa ovală.

La momentul dispariţiei, băiatul era îmbrăcat cu o maletă cu mânecă lungă din bumbac, de culoare verde deschis, cu dungi orizontale, pantaloni din stofă de culoare roz, iar în picioare purta adidaşi tip gheată de culoare neagră. Poliţiştii efectuează activităţi de căutare a minorului, împreună cu jandarmi din cadrul Detaşamentului de Jandarmi Moineşti şi poliţişti locali.

minor disparut bacau

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea minorului sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

CITIŢI ŞI:

VIDEO Minor de 11 ani, la spital, după ce a fost spulberat de un Q5

BacăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite