Cel mai căutat băcăuan a fost prins de polițiști

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Filtrele organizate de poliţişti au dat rezultate
Filtrele organizate de poliţişti au dat rezultate

Un bărbat de 32 ani, din Bacău, care era căutat de autoritățile germane pentru că a comis fraude bancare a fost prins ieri de polițiști, la frontiera de la Moravița.

Potrivit poliţiştilor, tânărul a încercat să treacă granița folosindu-se de un pașaport fals, împreună cu încă doi bărbați, unul din Bacău și celălalt din Vaslui. Cei trei sunt cercetați acum pentru deținere de instrumente de plată electronice falsificate. Polițiștii au găsit în mașina băcăuanului cartele cu bandă  și mai multe unități PC.

Băcăuanul dat în urmărire internațională s-a ales cu dosar penal pentru fals privind identitatea, complicitate la fals material în inscrisuri oficiale, uz de fals, tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat și deținere de instrumente de plată electronice falsificate, în vederea punerii în circulație.

Bărbatul riscă acum, dacă va fi găsit vinovat, să stea după gratii zece ani. El este cercetat de procurori și va fi trimis în judecată, iar autoritățile din România încearcă să stabilească, împreună cu poliția germană, valoarea totală a prejudiciului cauzat de suspect.

Bacău


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri