Bătaie cu topoarele în centrul orașului Buhuși. „Tot arsenalul unei răscoale a fost adus“ VIDEO

0
Publicat:

Bătaia a avut loc între două grupări, în fața unei săli de jocuri de noroc. Două persoane au fost rănite, iar un polițist a fost lovit.

Bătaia a avut loc în orașul Buhuși FOTO: captură video
Bătaia a avut loc în orașul Buhuși FOTO: captură video

Nouă persoane au fost implicate marți seară într-un incident grav care a avut loc în centrul orașului Buhuși.

Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă că bătăușii au folosit inclusiv topoare în disputa lor.

„Suntem iar martorii neputincioşi ai unui sistem care face posibile astfel de evenimente care îi au ca ”protagoniști” pe cei mai de seamă cetățeni ai societății românești. Aceștia au ales strada să le fie ring de luptă, pentru ei legea fiind doar o glumă proastă, iar Polițiștii cei care le spun glumele. Tot arsenalul unei răscoale a fost adus pe trotuarele și străzile din Orașul Buhuși, pentru a-și demonstra ei supremația, chiar dacă prin zonă la acea oră se deplasau și alte persoane care probabil veneau de la muncă, concept total străin pentru protagoniștii noștri de azi. În continuare la nivelul Poliției Române nu există o structură capabilă de contracararea violenței urbane și a găștilor ori bandelor de cartier, așa cum există în alte state din Europa. Așteptăm cu nerăbdare ca formațiunile mobile să fie înființate și să pună capăt unor astfel de încăierări”, a postat pe pagina de Facebook Sindicatul Polițistilor- Sidepol.

Un  polițist a fost rănit

Din primele cercetări s-a stabilit că doi tineri, de 23 și 25 de ani, care se aflau în fața unei săli de jocuri, au fost loviți cu obiecte contondente de alte 7 persoane, cu vârste cuprinse între 22 și 25 de ani, ca urmare a unor discuții în contradictoriu, generate în dimineața aceleași zile.

„Din altercație, a rezultat rănirea ușoară a două persoane, de 24 și 25 de ani, cărora le-au fost acordate îngrijiri medicale, la unitatea spitalicească din Buhuși. Polițiștii au deschis un dosar penal, în care se efectuează cercetări, sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. În cadrul intervenției la fața locului, un agent de poliție a precizat că a fost lovit cu un obiect contondent, în zona omoplatului, de către unul din participanții la conflict.  Față de acest aspect, a fost anunțat procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buhuși, în vederea continuării cercetărilor”, potrivit IPJ Bacău.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite