Bacău: Petrecere cu muzică,dans şi voie bună în centrul oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Băcăuanii dansat pe muzica populară interpretată de artişti cunoscuţi la nivel local
Băcăuanii dansat pe muzica populară interpretată de artişti cunoscuţi la nivel local

La trecerea dintre ani băcăuanii au petrecut cu muzică populară şi şampanie. La miezul nopţii tinerii şi-au făcut urări de "La mulţi ani!" şi s-au bucurat de spectacolul de artificii oferit de municipalitate.

Chiar dacă bugetul alocat de municipalitate pentru petrecerea de Revelion a fost mai mic cu 40% faţă de anul 2008, băcăuanii s-au distrat pe cinste în centrul oraşului.

Pe scena amenajată în faţa Palatului Administrativ nu au mai urcat ca în alţi ani formaţii consacrate, ci doar artiştii băcăuani, însă acest lucru nu a împiedicat lumea să se distreze şi să danseze pe melodii populare interpretate cu patos de cântăreţi cunoscuţi la nivel local.

Publicul i-a putut vedea pe Maria Şalaru, Anton Achiţei, Mariana Lupu şi pe elevii Liceului de Artă "George Apostu" din oraş. Lista artiştilor a fost mult mai mică faţă de alţi ani, datorită faptului că în 2009 bugetul pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă a fost de doar 98.000 de lei.

"Am traversat un an de criză, de aceea nu am avut bani pentru a aduce pentru băcăuani formaţii de top", a motivat Ionuţ Tomescu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Bacău. Persoanele care au vrut totuşi să se distreze au profitat de spectacolul sărac oferit de municipalitate şi la miezul nopţii au urmărit cu sufletul la gură focurile de artificii şi au ciocnit o cupă de şampanie.

"Anul acesta nu am avut bani să petrecem într-o staţiune Anul Nou şi nici să închiriem o masă la restaurant, aşa că am zis să ieşim în centru. Atmosfera e frumoasă şi spectacolul de lumini a fost grozav. Ne distrăm după buget", ne-a spus Ionela Botez o băcăuancă venită la concertul de Anul Nou.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite