Bacău : Dumitru Sechelariu l-a demis pe presedintele de la Transport Public

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Greva organizată ieri de soferii de la societatea Transport Public SA s-a încheiat cu schimbarea presedintelui de către Dumitru Sechelariu, iar circulația autobuzelor a fost reluată.

Astăzi, autobuzele au revenit pe trasee si circulă normal. Omul de afaceri Dumitru Sechelariu, a cărui mamă este principalul acționar al firmei de transport, a decis să îl demită pe presedintele Consiliului de Adminsitrație, Bogdan Ghervan. "Astăzi l-am demis pe presedintele Consiliului. Am dat deja anunțuri că angajăm soferi, iar cei care au făcut această grevă ilegală vor răspunde. La orice grevă trebuie asigurată 30 % din capacitate, însă soferii care au organizat protestul i-au amenințat cu moartea pe ceilalți, care ar fi iesit pe traseu", a declarat, pentru Adevărul de Seară, Dumitru Sechelariu.

Pentru Transport Public SA urmează o perioadă de reorganizare, în care ei mai mulți dintre soferi vor fi disponibilizați. Conducerea societății va fi asigurată de directorii Liliana Boghițoiu si Carmen Cocuz. "Înțeleg ideea de grevă, toate bune si frumoase, chiar m-am solidarizat ei, eufemistic vorbind, însă nu asa ar fi trebuit să procedeze. Este totul cusut cu ață albă, o diversiune a primarului Romeo Stavarache. El are pregătiți indivizi cu asa-zise oferte pentru activitatea de transport public din oras, pentru licitația care ar urma să fie pe 19 iulie, dar care va fi, de fapt, peste vreo doi ani", a mai spus Dumitru Sechelariu.

Primarul Romeo Stavarache a criticat în numeroase rânduri acțiunile societății de transport, acuzând operatorul de ignorarea intereselor băcăuanilor.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite