Bacău: Bugetarii pot pleca în concediu cu bilete la preț redus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Casa Județeană de Pensii (CJP) Bacău a început vânzarea biletelor de odihnă dedicate exclusiv bugetarilor. Funcționarii publici sunt așteptați să depună cereri la sediul instituției în vederea achiziționării unui tichet de vacanță la munte sau la mare.

„În urma negocierilor purtate între sindicate și Casa Națională de Pensii, județului Bacău i-au fost repartizate 1.616 bilete ce sunt disponibile în perioada 7 iulie - 25 septembrie. Pentru prima serie sunt scoase la vânzare circa 160 de bilete pentru bugetarii din instituțiile publice", a declarat Liviu Crețu, directorul CJP Bacău.

Cei interesați au locuri disponibile în stațiuni de pe litoralul românesc dar și de la munte. Pentru un sejur de șapte zile aceștia trebuie să scoată din buzunar între 350 de lei și 600 de lei, sumă ce se achită la casieria unității. Funcționarii trebuie însă să se grăbească pentru că biletele se dau după principiul primul venit primul servit.

Sindicatele și-au anunțat deja membrii că pot pleca în vacanță la preț redus. „Abia s-au primit și de acum încolo să începem să eliberăm și adeverințele pentru a solicita bilete. Sunt ieftine, dar cam puține. Eu am doar 28, acum la prima plecare, și am primit zeci de telefoane. Trei sferturi sunt la mare și un sfert la munte. Se merită să mergi în concediu așa că este avantajos", ne-a spus Martin Farțade, liderul de sindicat al Cartel Alfa, filiala Bacău.

Biletele sunt valabile în stațiunile Eforie Sud, Eforie Nord, Venus, Saturn, Neptun, Mamaia, Mangalia, Felix, Covasna, Herculane sau Sinaia.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite