VIDEO Un şmecher cu Porsche a fost prins gonind prin Arad cu 150 de kilometri la oră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A condus nebuneşte prin oraş şi a fost prins de radar. Legislaţia însă este de partea şoferului vitezoman şi deşi a fost amendat usturător şi a rămas fără permis, în numai patru săptămâni, acesta şi-l poate recupera.

O nouă „captură” record de viteză pe DN7, drumul ce leagă oraşul Arad de Deva. Şoferul unui autoturism Porsche a fost surprins de aparatul radar al poliţiştilor arădeni circulând cu nici mai mult, nici mai puţin de 146 de kilometrii la oră, culmea, pe raza oraşului Lipova, acolo unde viteza legală admisă este de 50 km/h.

Mai mult decât atât, în goana sa nebună pe şosea, şoferul bucureştean în vârstă de 34 de ani, a efectuat mai multe depăşiri neregulamentare, într-o zonă în care există mai multe curbe. El a fost oprit de poliţişti şi amendat cu 603 lei pentru infracţiunile săvârşite. Totodată, şoferului I s-a reţinut permisul de conducere pe o perioadă de trei luni.
Acesta însă are mari şanse să intre în posesia permisului de conducere mult mai rapid şi asta dacă va susţine, din nou, examenul auto.

Rămâi pe arad.adevarul.ro şi vezi video cu şoferul vitezoman.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite