UPU va funcţiona la capacitate maximă în noaptea de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
UPU Arad   Foto arhivă Adevărul
UPU Arad   Foto arhivă Adevărul

Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic Judeţean Arad va funcţiona la capacitate maximă în noaptea de Revelion şi în primele zile din an, iar Serviciul de Ambulanţă lucrează cu cel puţin un echipaj în plus.

Chiar dacă nu vor suplimenta turele, medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe vor lucra la capacitate maximă pentru că se aşteaptă la un aflux de bolnavi în următoarele zile, în special de Revelion. Este vorba despre sute de persoane.

„Este o regulă, încă de când am preluat conducerea Serviciului de Ambulanţă, ca pe întreaga perioadă a lunii decembrie nimeni să nu îşi ia zile libere. Este o perioadă dificilă pentru noi, mai ales în preajma sărbătorilor. Încă din data de 20 decembrie am apelat la un echipaj în plus, pe alocuri chiar două, pe fiecare tură. Numărul foarte mare de solicitări ne obligă la acest lucru. Echipajele vor rămâne suplimentate până în data de 4 ianuarie. Astfel, în municipiu urgenţele vor fi asigurate de două echipaje cu medic, patru echipaje cu asistent şi o ambulanţă de consult la domiciliu“, spune Roberto Schill, managerul Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Arad. 
Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite