Sute de tone de material antiderapant şi zeci de utilaje au fost folosite la deszăpezire în ultimele ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Primăriei Arad au anunţat în urmă cu câteva minute numărul utilajelor care au fost scoase pe străzi, precum şi cantitatea de material antiderapant folosită. De asemenea, au fost mobilizate şi zeci de persoane pentru curăţarea trotuarelor.

Astfel, intervenţiile pentru deszăpezirea arterelor rutiere din municipiul Arad se desfăşoară de către operatorul de serviciului public de salubrizare Polaris. Aceştia au împrăştiat joi noaptea, 136 tone material antiderapant (amestec nisip cu sare) cu 5 utilaje dotate cu plug şi împrăştietor de material antirepanat. În cursul nopţii s-au realizat câte 2 treceri pe poduri şi pasaje, respectiv în intersecţiile principalelor artere.

„În total, în intervalul 24 februarie  ora 16.00 până astăzi, la ora 10.00 s-au împrăştiat 360 tone material antiderapant, amenstec nisip cu sare.

Intervenţia mecanizată pentru deszăpezirea carosabilului a fost însoţită de interveţia echipelor de măturat manual, adică 30 de  persoane pentru deszăpezire în zonele trecerilor de pietoni şi a trotuarelor pe Bd. Revoluţiei şi Calea Aurel Vlaicu (între Teatru  şi Făt Frumos)”, spune Corina Drăghici, purtător de cuvânt al Primăriei Arad.

Aceasta mai spune că au loc întervenţii şi la această oră şi  că  vor continua cât timp va fi necesar.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite