Sute de copii din Arad vor participa la manifestările organizate de către Direcţia de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Local al municipiului Arad prin Direcţia de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară (DDAC) va organiza cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului o serie de acţiuni.

Astfel, în data de 31 mai 2013 începând cu ora 11.00 la Cantina municipală – vor beneficia de o masă festivă şi pachete cu dulciuri copiii de la şase şcoli din Arad şi de la centrul Curcubeu, beneficiari ai programului Masă caldă.

Şcolile implicate în acest program sunt -  Şcoala generală nr. 3 - „Iosif Moldovan”, Şcoala generală nr. 10 –  „Fraţii Neuman”, Şcoala generală nr. 22 – „Caius Iacob”, Şcoala generală. nr. 8 – „Ilarion Felea”, Şcoala generală. nr. 7 – „Adam Nicolae ”, Şcoala generală. nr 9 (Liceul cu program sportiv). 

„La acestă acţiune vor participa 300 de copii”, spune Erika Stark, director al DDAC.

În data de 1 iunie se va desfăşura un program artistic în Parcul copiilor, începând cu ora 11.00 în care vor evolua copiii de la Centrul Curcubeu, Palatul copiilor şi grădiniţele arădene. La eveniment vor fi organizate ateliere de pictură pe faţă pentru copii, desene pe asfalt şi vor fi prezente printre copii păpuşile gigant. Copiii vor primi dulciuri, sucuri şi baloane. În data de 3 iunie  la Centrul Curcubeu Arad de pe str. Cuza Vodă nr. 1, din subordinea DDAC va avea loc un program comun cu Asociaţia Educaţio la care vor participa şi voluntari din partea asociaţiei.

Programul va începe de la ora 13.00, iar copiii vor participa la activităţi comune de desene pe asfalt, face painting, expoziţii de fotografie cu activităţile copiilor din centru, campionat de ping-pong şi alte activităţi. La acţiune participă o sută de copii şi zece voluntari. 

Vă mai recomandăm: De Ziua Copilului vor fi organizate spectacole de teatru de dimineaţă până seara

Pregătiri pentru Ziua Copilului: demonstraţii de karate şi dans, concursuri de canto, şah şi creaţie, pregătite de Primăria Sectorului 6

Ghid de supravieţuire pentru Ziua Copilului

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite