Ştrandul Neptun intră în modernizări. Arădenii se vor putea bucura de trei tobogane cu jet de apă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştrandul Neptun se pregăteşte pentru perioada în care va fi luat cu asalt de arădeni. Pentru că sezonul estival de aproapie, Primăria Arad are planuri mari pentru modernizarea zonei de agremenent.

Echipamentul acvatic va fi alcătuit din trei tipuri de tobogane cu grad diferit de dificultate: tobogan tip compact, tobogan acvatic tip „Wide Slide” şi tobo­gan tip „Space Hole”.

„Toate toboganele vor porni de pe aceeaşi platformă de start situată la 8 m înălţime. Platforma va fi fabricată din oţel gal­vanizat la cald, cu respectarea nor­me­lor europene cu privire la spaţiul minim prevăzut, pentru număr maxim de utilizatori, care se regăsesc pe platformă, pentru a preîntâmpina posibilele căderi de la înălţime”, se arată în caietul de sarcini al licitaţiei.

Termenul de livrare şi montare a toboganelor şi a structurii metalice de susţinere a toboganelor este de 65 zile de la semnarea contractului de furnizare iar valoarea estimată a contractului este de 532.258 lei, fără TVA, data limită pentru depunerea ofertelor fiind 13 martie, ora 11.00.

Conform Studiului de Fezabilitate al obiectivului de investiţie „Modificare şi amenajare Ştrand Neptun  Arad–Zona Nord-Vest, aprobat de consilierii locali, se are în vedere amenajarea unui bazin acoperit cu o suprafaţă de 493 mp, cu funcţiunile aferente, şi a două bazine deschise, care vor avea 170,64 mp. De asemenea, se vor moderniza construcţii existente pe o suprafaţă de 1.760 mp, şi vor mai fi excutate amenajări exterioare pe o suprafaţă de 4.415 mp.

Per total finanţarea investiţiei este estimată la 985.000 euro, care va fi actualizată în momentul demarării şi se va face din fonduri ale bugetului local.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite