Sentinţa în procesul primarului Gheorghe Falcă se va pronunţa săptămâna viitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul municipului Arad, Gheorghe Falcă a fost luni la Alba Iulia unde a avut loc o nouă înfâţişare în procesul în care este acuzat de fapte corupţie. Dosarul de corupţie al primarului a rămas în pronunţare la Tribunalul Alba. Instanţa a ascultat pledoariile finale ale avocaţilor şi a procurorului DNA, iar judecătorul a amânat pronunţarea pentru 14 mai 2012.

Avocaţii primarului Gheorghe Falcă au susţinut pledoaria finală în faţa magistraţilor de la Tribunalul Alba.

În urma unei decizii a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), procesul a fost strămutat de la Arad la Alba, la sfârşitul lunii februarie 2011 în urma unei solicitări a procurorilor DNA, care au considerat că procesul nu ar putea fi judecat în condiţii acceptabile din punctul lor de vedere la Tribunalul Arad.

Primarul Gheorghe Falcă a fost trimis în judecată de procurorii DNA, în 2007, pentru fapte de corupţie. Alături de acesta au mai fost trimişi în judecată Francisc Demeter, administrator al SC Elecon Plus SRL Arad, Radu Gavril Vasil, director al aceleiaşi firme, şi Florica Mioara Popa, şef Serviciu Administrare Patrimoniu în cadrul Primăriei Arad. Falcă este acuzat de abuz în serviciu şi luare de mită.



Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite