Primarul Aradului, Gheorghe Falcă va lua micul dejun alături de Barack Obama

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Municipiului Arad, Gheorghe Falcă a ajuns în SUA, unde se pregăteşte pentru luarea micul dejun, alături de preşedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama. De vizita edilului se ocupă Ambasada României la Washington.

Acesta se află în SUA la invitaţia a doi congresmani americani, Jeff Miller şi Ann Kirkpatrick. Tema principală a vizitei americane a edilului este „Micul dejun cu rugăciune” la care mai participă alţi 500 de invitaţi.

Este vorba despre cel de-al 59-lea Mic dejun cu rugăciune, care va fi organizat joi, 3 februarie 2011, la Washington Hilton, în Washington D.C.

În fiecare an, membri ai Congresului şi Preşedintele Statelor Unite se întâlnesc cu alţi reprezentanţi oficiali, cu lideri de pe tot cuprinsul Statelor Unite, cu comunitatea diplomatică şi cu prieteni din peste 130 de ţări, pentru a împărtăşi spiritul prieteniei prin rugăciune şi recunoştinţă.

Primarul are deja programul stabilit pentru toate zilele vizitei sale în SUA.

„Am deja programate câteva întruniri care sunt legate de Micul dejun şi o să vedem în funcţie de timp dacă vom putea programa, pe parcursul celor trei zile, şi alte întrevederi”, spune primarul Gheorghe Falcă.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite