Oamenii străzii din zona gării, găsiţi cu sticluţe de aurolac, cuţite tip briceag şi lame

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuitorii din zona Gării Arad au ajuns la exasperare din cauza oamenilor străzi care îşi duc veacul acolo. Aceştia au cerut ajutorul poliţiei locale pentru a-i potoli.

Astfel, poliţiştii locali arădeni au făcut, miercuri, o razie printre persoanele fără adăpost care îşi fac veacul în Piaţa Gării, ca urmare a  numeroaselor sesizări venite din partea cetăţenilor şi a autosesizărilor din teren. Locuitorii din zonă susţin că nu se simt în siguranţă în prezenţa oamenilor străzii, mai ales că de cele mai multe ori aceştia sunt sub influenţa băuturilor alcoolice sau chiar a substanţelor halucinogene.  

Razia poliţiştilor locali s-a desfăşurat în două etape: prima între orele 12 şi 13, iar a doua între orele 17 şi 18.Cu această ocazie un număr de 11 persoane fără adăpost au fost identificate.

"În urma controlului corporal preventiv, asupra lor au fost găsite pungi şi sticluţe cu aurolac, cuţite tip briceag, lame şi telefoane mobile. Telefoanele au fost restituite, în schimb lamele şi cuţitele tip briceag au fost confiscate. Sticluţele şi pungile cu aurolac au fost distruse." a declarat directorul adjunct al Direcţiei Poliţia Locală, Laurenţiu Tudose.

Acţiunile pentru depistarea oamenilor străzii şi eliminarea de pe domeniul public a adăposturilor improvizate de aceştia, vor continua şi în zilele următoare.

"Ne-am propus să identificăm toate zonele din municipiu frecventate de persoanele fără adăpost. Mizăm şi pe sprijinul cetăţenilor în depistarea locaţiilor cu adăposturi improvizate.", a completat Florin Barna, directorul general al Direcţiei Poliţia Locală din cadrul Primăriei Municipiului Arad.

Mai puteţi citi: Viaţa aurolacilor bucureşteni care trăiesc în sistemul de canalizare din Gara de Nord, inspiraţie pentru un artist italian FOTO

Aurolacii, scoşi de NATO din canale

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite