O pereche de mănuşi semnată de Mihai Leu a fost scosă la licitaţie de  Rotaract Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Leu FOTO arhivă
Mihai Leu FOTO arhivă

Rotaract Arad a organizat, în urmă cu câteva zile, a doua ediţie a evenimentului caritabil intitulat sugestiv  „Seara muzicii Live”.

Scopul principal al evenimentului a fost acela de a strânge bani pentru renovarea a cel puţin un salon din cadrul secţiei  Pediatrie 2 din cadrul spitalului Judeţean ARAD dar şi prezentarea unui nou talent din cadrul proiectului „Tinere Talente”, Emanuela Rompt, o tânără de 20 de ani, nevăzătoare, cu o voce superbă.

„Sponsorizarile au fost obţinute din organizarea unei tombole şi a unei licitaţii. Am fost plăcut surpinşi de deschiderea pe care o au arădenii spre astfel de evenimente. S-au cumpărat foarte multe bilete la tombolă, iar licitaţia, putem spune că a fost un real succes. Obiectul care s-a licitat cel mai bine şi care a strânit cel mai mult curiozitatea invitaţilor a fost o pereche de mănuşi semnată de Mihai Leu. 

Dorim să le mulţumim pe această cale tuturor celor prezenţi cât şi celor care s-au implicat în organizarea acestui eveniment deoarece fără ei, această strângere de fonduri nu ar fi putut fi posibilă”, spune Adela Mitran, preşedinte Rotaract Arad.

„Seara muzicii live” a avut parte şi de o prezentare de modă semnată Arina Varga, accesorizată cu bijuterii create de Rada Ureche şi pentru a destine atmosfera, invitatii au putut să-şi facă caricaturi pe tot parcursul serii iar Feli Donose (Vocea României) a susţinut un mini recital.

Mai puteţi citi: Cea mai frumoasă zi pentru copiii din centrul de plasament din Băicoi. Au mers la o petrecere organizată de tinerii de la Rotaract

Arădenii sunt invitaţi să participe la acţiunea „Deschide-ţi dulapul” organizată de Rotaract

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite