Neamţu îi va dărui lui Adrian Năstase volumul „Jurnalul fericirii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele două cărţi care vor fi dăruite FOTO Claudia Untaru Creţu
Cele două cărţi care vor fi dăruite FOTO Claudia Untaru Creţu

Mihail Neamţu îi va trimite lui Adrian Năstase o carte pe care o recomandă să o citească cât timp va mai sta în detenţie. Este vorba despre „Jurnalul fericirii” de Nicolae Steinhardt.

„Este o carte pe care  eu am citit-o. Va avea ce învăţa din ea“, spune Mihail Neamţu, candidat ARD în Colediul 1 din Arad, pentru Camera Deputaţilor.

Tot legat de Adrian Năstase, Neamţu spune că:

„Aş vrea să comentez laşitatea deţinutului Nastase Adrian (0049, Penitenciarul Rahova), care a cerut si a primit o reducere a pedepsei cu 7 zile, în contul şederii la Spitalul Floreasca. Şapte zile pentru tratarea unei zgârieturi ni se pare cam mult. Mai îngrijorătoare însă ni se pare perspectiva eliberării condiţionate a deţinutului de drept comun, fost Premier al României. În repetate rânduri, Năsaste Adrian a exprimat dispreţ şi sarcasm la adresa deciziei celor 7 judecători, între care cinci reprezentanţi ai Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie”.

De asemenea, Mihail Neamţu a spus că îi va da o carte şi contracandidatului său de la USL, Flavius Măduţa, denumită „Codul Vamal”.

Ambii candidează pe colegiul deputaţial 1 din Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite