Muzică, mâncare şi plimbări în aer liber la Moneasa. Mii de turişti la clătite adolescentine FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două zile pline de muzică, clătite, mâncare la alegere, distracţie şi plimbări în aer liber, la Parada Clătitelor care a avut loc, sămbătă şi duminică, în staţiunea arădeană Moneasa.

La evenimentul care în acest an s-a desfăşurat sub sloganul „Clătite adolescentine numai pentru T(M)ine” au participat mii de persoane printre care turişti din ţară şi străinătate.

Au fost preparate clătite cu diverse umpluturi de la ciocolată la piure de castane. Pe lângă comercianţi, clătite au pregătit şi reprezentanţii unor administraţii locale din judeţ, dar şi ai partidelor politice.

Atracţia acestei ediţii a reprezentat–o însă tortul de clătite cu cremă de biscuţi Oreo. Tortul a fost pregătit de către Monica Vasiu, în aproximativ trei ore şi a avut două kilograme. Spectacolele evenimentului au fost prezentate şi în acest an de către actorul Zoltan Lovas.

Cei care au ales Staţiunea Moneasa au avut două zile pline. S-au plimbat, au mers cu copiii în locul special amenajat, au mâncat clătite şi au vizitat toate standurile cu diverse suveniruri, icoane, bijuterii, haine, papuci şi mai ales cele cu mâncare.

„Venim de mulţi ani la acest festival. Aici ne relaxăm şi mai ales avem ocazia să ne întâlnim prietenii cu care ne vedem mai rar”, spune Marius, unul dintre participanţi.

Dacă sâmbătă circulaţia maşinilor pe drumul principal din staţiune s-a desfăăşurat cu uşurinţă, duminică situaţia s-a schimbat. Se circula bară la bară, iar şoferii abia avea loc să se strecoare cu autoturismele. La fel a fost şi pe alei, Unde miile de persoane prezente se deplasau cu dificultate printre standuri.

Organizatorii Paradei Clătitelor sunt Consiliul Judeţean Arad, Centrul Cultural Judeţean Arad, Primăria Moneasa şi Hotel Parc Moneasa.

Vă mai recomandăm: Zilele UNTEATRU, micro-festival de teatru în weekend

A început Padina Fest 2016, „cel mai înalt festival“

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite