Ministrul de Interne, Carmen Dan, în control la Vama Nădlac. Cozile la intrarea în ţară au dispărut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne a fost prezentă vineri la Vama Nădlac. Aceasta a verificat aplicarea măsurilor prin care se doreşte reducerea timpiilor de aşteptare la punctul de trecere a frontierei de pe autostradă.

De asemenea, Carmen Dan a dorit să vadă infrastructura existentă. Acesta a spus că are în vedere, ca pe viitor capacitatea să fie mărită, existând, din punct de vedere teoretic, această posibilitate.

Având în vedere faptul că românii se întorc în ţară, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, mai multe puncte de frontieră sunt aglomerate, timpii de aşteptare fiind ridicaţi.

În consecinţă, ministrul Carmen Dan a vizitat mai multe puncte de frontieră, iar azi a venit rândul celui din Nădlac. Cum Poliţia de Frontieră a suplimentat numărul angajaţilor, în această perioadă, aglomeraţia din Vama Nădlac a scăzut. Dacă zilele trecute se aşteptau şi două ore pentru a intra în ţară, astăzi timpii de aşteptare a fost mult mai scurţi, toate cele 10 benzi de intrare fiind funcţionale.

image

Parlamentarii arădeni ai Partidului Social Democrat au însoţit-o pe Carmen Dan în această vizită. 

„Am avut plăcuta surpriză de a nu mai vedea, datorită măsurilor luate de ministerul de resort, cozi de mai mulţi kilometri pe autostradă precum în alţi ani. Vama Nădlac a fost modernizată recent, în acest moment fiind funcţionale zece intrări pe sens. Ministrul a promis de asemenea că va întocmi un proiect pentru a mai amenaja încă două benzi la intrarea în ţară special pentru camioane”, a declarat deputatul Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad.  

image

Vă mai recomandăm: FOTO Sebastian Ghiţă a fost reţinut la Belgrad. Carmen Dan: „Noi credem că a ajuns deja în faţa judecătorilor sârbi“

Ministrul de Interne, Carmen Dan, întâlnire cu ambasadorul SUA în România, Hans Klemm

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite