Mica Veneție din centrul Aradului. O conductă s-a spart iar circulația s-a transformat în haos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În plin centrul orașului, o conductă de apă s-a spart îngreunând atât circulația tramvaielor cât și autoturismelor. Mai îngrijorați au fost vatmanii și asta pentru că din cauza apei, exista riscul scurt circuit la tramvaie.

Angajaţii Regiei de Apă au sosit imediat să oprească revărsarea miilor de metrii cubi de apă în timp ce trecătorii au privit uimiţi specacolul acvatic.

„E multă apă şi e destul de periculos. Nu cumva să facă vreun scurt-circuit şi să avem mai multe problem apoi. Când plouă nu se adună atât de multă apă”, a declarat un vatman care a trecut prin zonă.

Conducta de apă este situată la doar câțiva zeci de metri de Primăria Arad și aceasta s-a fisurat încă de aseară. Cei de la Regia Apă Canal au fost nevoiți însă să o golească cu ajutorul unor furtune pe spațiul verde din centrul orașului pentru a putea apoi să sudeze sudura.

Deși s-a pierdut multă apă, cei de la Compania de Apă Canal  susţin însă că oamenii nu vor plăti nici un leu din buzunar şi că totul va fi trecut la capitolul pierderi.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite