FOTO Campanie de informare şi prevenire a consumului de droguri în şcolile arădene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii au fost foarte atenţi la lecţia despre droguri
Elevii au fost foarte atenţi la lecţia despre droguri

Reprezentanţii Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog – Arad au demarat în cadrul Liceului cu Program Sportiv o campanie de informare şi prevenire în ceea ce priveşte consumul de droguri.

Întâlnirea a constat în sesiuni interactive privind riscurile consumului de alcool, tutun, droguri ilegale, substanţe noi cu proprietăţi psihoactive (etnobotanice).

Primele sesiuni din cadrul acestei campanii de informare şi prevenire  au fost adresate elevilor din clasele a VII-a şi a VIII-a, a X a şi a XII a. Materialele informative au fost prezentate de către Florin Bisca, reprezentant al Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Arad, şi Bianca Morariu, voluntar în cadrul aceleaşi instituţii.

„Aflându-ne în faţa unor tinerii am încercat într-o măsură cât mai mare să le vorbim pe limba lor. Să înţelegem ce-i sperie, ce-i mişcă, ce le place. Suntem conştienţi că la dependenţi şansele de recuperare sunt mici, dar credem că prin astfel de campanii le dam celor care n-au încercat o şansa de a nu deveni dependenţi. . .atât timp cât informăm şi arătăm adevarul’’, spune Bianca Morariu.  
Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite