FOTO Au început lucrările de asfaltare a străzilor din cartierul Aradul Nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Primăriei Municipiului Arad au anunţat că au demarat lucrările de modernizare a străzilor în cartierul Aradul Nou.

Este vorba despre străzile pe care s-au efectuat  investiţii de extindere a reţelelor de canalizare în 2013.

„Lucrările de asfaltare au început în zona Ogorului, unde a fost finalizată strada Molidului. Strada Armoniei este în curs de asfaltare iar strada Bagdazar va intra în curând în lucru. Tot în această perioadă se finalizează lucrările de reabilitare a reţelei de alimentare cu apă pe strada A.M.Guttembrun, ultimul tronson în lucru fiind cel dintre intersecţiile cu străzile Zimbrului şi Ştefan cel Mare. Pe strada A.M Guttembrun s-a mai realizat anul trecut extinderea reţelei de canalizare, investiţie derulată de Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Apă-Canal Arad în cadrul masteplanului  finanţat din fonduri europene”, a declarat Corina Drăghici, purtător de cuvânt al Primăriei Arad.

De asemenea, se derulează în prezent lucrări la reţele subterane în cadrul proiectului «Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Arad» cofinanţat din Fondul de Coeziune, prin Programul Operaţional Sectorial « Mediu». Proiectul cuprinde reabilitarea 16,5 km de reţele de canalizare situate pe 21 de străzi. Tot în cadrul acestui masteplan de apă-canalizare se execută lucrări de reabilitare a reţelelor de alimentare cu apă pe 94 de străzi. 

Lucrările sunt desfăşurate de Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Apă Canal Arad prin Compania de Apă SA.

„Lucrările aflate în desfăşurare pe Bulevardul Nicolae Titulescu şi pe strada Andrei Şaguna au în vedere reabilitarea şi modernizarea reţelei de canalizare. În zona Piaţa Spitalului se lucrează la reabilitarea conductelor de alimentare cu apă şi a racordurilor dintre strada Ghiba Birta şi Banu Mărăcine”, a declarat Corina Drăghici, purtător de cuvânt al Primăriei Arad. 

Vă mai recomandăm: DN 66 închis pentru lucrări, dar sunt date rute ocolitoare

Primăria Alba Iulia preia lucrări de 100.000 de euro la bazinul olimpic. Investiţia este aproape finalizată

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite