FOTO A fost sărbătorită prima ediţie a Zilelor Comunei Seleuş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuitorii Seleuşului au fost în sărbătoare, o dată cu prima ediţie a zilelor comunei. Administraţia comunei Seleuş a hotărât că este momentul ca localnicii să se bucure împreună de realizările lor, de roadele muncii de peste an dar şi faptul că este un bun prilej să petreacă împreună.

Evenimentele s-au derulat tocmai de sărbătoarea Adomirii Maicii Domnului şi au debutat cu slujba religioasă specifică marii sărbători şi cu sfinţirea Căminului Cultural.

Ultereior a avut loc şedinţa festivă de deschidere a manifestărilor, după care a avut loc un spectacol folcloric. Seara s-a încheiat cu un bal la care au participat formaţiile Pera Todorovici şi Rapsodia.
 

Primarul comunei Seleuş, Cristian Branc, spune că prima ediţie a Zilelor Comunei Seleuş a fost o reuşită. 

“Mă bucură faptul că oamenii s-au simţit bine şi au putut petrece preţ de câteva ore. Deşi ediţia din acest an a fost cea dintâi şi lucrurile au ieşit aşa cum ne doream, sunt ferm convins că ediţiile din anii viitori se vor ridica la acelaşi nivel”, ne-a declarat Cristian Branc, primarul comunei Seleuş.

Vă mai recomandăm: Distracţie în Apuseni la Zilele comunei Bistra

Două zile de distracţie, concursuri, activităţi sportive, muzică populară, dar şi discotecă îi aşteaptă pe cei care doresc să sărbătorească alături de locuitorii din Bistra, zilele comunei. Sâmbătă şi duminică, în Munţii Apuseni, sunt pregătite evenimente pentru toate vârstele.

Sărbătoare în comuna Frecăţei, de ziua localităţii

Vineri, de Sf. Nicolae de vară, comunitatea din Frecăţei a fost în sărbătoare: a fost ziua localităţii. Un sobor de preoţi a săvârşit Sf. Liturghie în Casa Domnului.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite